ВНИМАНИЕ - Нов опит за фишинг измама

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви уведомим за нов опит за фишинг измама.
Клиенти на Банка ДСК са получили измамни имейли, които съдържат зловредни файлове. Имейлът приканва за отваряне на прикачения зловреден файл с цел информиране за състоянието на банкова сметка.

В случай че сте получили такова съобщение, молим Ви незабавно да го изтриете, без да отваряте прикачения файл. Ако сте отворили файла, променете своевременно потребителските си идентификатори за достъп до ДСК Директ и DSK Smart от друг компютър и се свържете с Call Center на Банка ДСК на телефон 0700 10 375, кратък номер *2375 (*BDSK), на имейл call_center@dskbank.bg или чрез формите за обратна връзка на страницата на банката или ДСК Директ.

Използваме случая да напомним, че Банка ДСК или друга финансова институция при никакви случаи няма да поиска от Вас да предоставите данни за пароли, ПИН или CVC/CCV код на карта, както и други данни, свързани с достъпите Ви за електронно или мобилно банкиране, както и да отваряте съмнителни прикачени файлове в мейли с неясно съдържание. Можете да се запознаете с нашите препоръки за сигурност на уебсайта на банката: https://dskbank.bg/препоръки-за-сигурност.

С уважение,

Екипът на Банка ДСК