Ново мобилно приложение DSK MoneyGram

Уважаеми клиенти,

Банка ДСК и MoneyGram представят иновативна международна услуга, която позволява на притежателите на разплащателна сметка в Банка ДСК да извършват парични преводи чрез своето мобилно устройство по-сигурен начин. Новото съвместно мобилно приложение DSK MoneyGram позволява изпращане и получаване на парични средства в над 200 страни, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Получаването на средства е възможно за всички клиенти на ДСК Директ, които са активирали мобилното приложение чрез интернет банкирането, а изпращането  на пари е достъпно за тези, които използват инструмент за подписване – Тоукън устройство. DSK MoneyGram е достъпно за операционни системи: iOS, Android и Windows.
За получаването на MoneyGram превод не се заплащат допълнителни такси. За изпращането на MoneyGram превод чрез мобилното приложение се заплащат такси, в съответствие с тарифата на MoneyGram. В мобилното приложение DSK MoneyGram е достъпен калкулатор, чрез който може да бъде изчислена таксата за паричен превод до всяка от 200-те държави.
Изпратената сума през мобилното приложение е достъпна за получателя в рамките на 10 минути.

За повече информация.>> https://dskbank.bg/Page/default.aspx?xml_id=/bg-BG/Individuals/dskdirectpersonal/mobileapps/7983_08_26_13_54_32_0792/
Видео. >> https://www.youtube.com/watch?v=BFxtl8unj7w

Банка ДСК